Wednesday, March 18, 2015

Απολυμανσεις - Αποφράξεις Νότια Προάστια

Απολυμανσεις

Ή εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε τι που έχει να κάνει με απολυμάνσεις
για κατοικίες και χώρους επαγγελματικούς σε ολόκληρη την Αθήνα και την
Αττική η απολύμανση μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που σίγουρα
πρέπει να γίνουν με εμπειρία γνώση και το σωστό εξοπλισμό.


Οι πάντα σωστά ενημερωμένοι τεχνικοί μας θα εφαρμόσουν ψεκασμούς
χαμηλής πιέσεως με φάρμακα οικολογικής φύσεως μικρο κάψουλες ακίνδυνες
για τον άνθρωπο και τα ζώα παρέχοντας κάλυψη που διαρκεί ενάντια στα
παράσιτα και μία ολοκληρωμένη απολυμαντική λύση τα φάρμακα πάντα
εγκεκριμένα από το νέο είναι


Από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων είναι τελευταίας τεχνολογίας κι εταιρεία μας θα χρησιμοποιεί Στις εξής περιπτώσεις





Απολυμανσεις Περίπτωση πρώτη Βαδιστικά έντομα

Απολυμανσεις  Βαδιστικά έντομα
Απολυμανσεις Περίπτωση πρώτη Βαδιστικά έντομα
Βαδιστικά έντομα καλούνται κατσαρίδες μυρμήγκια και γενικά έντομα
συναντάμε συχνά κατά τη θερινή περίοδο από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο
χρειάζονται τοπικά και περιμετρικά ψεκασμοί χαμηλής πίεσης για
αντιμετωπιστούν τα φωτιστικά έντομα και ελκυστικά δολώματα σε μορφή τζελ
τα οποία χορηγούνται με χρήση σύριγγας
Απολυμανσεις - Αποφράξεις Νότια Προάστια

Saturday, March 14, 2015

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΎΣΕΩΝ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις των σπιτιών μας είναι πρόβλημα που εκτός απο αμέλεια μπορεί να δημιουργηθεί και φυσιολογικά λόγω της μεγάλης διάρκειας χρήσης των αποχετεύσεων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα προβλήματα είναι γνωστά σε όλους μας. Απο δυσφορία μέχρι και παντελής φράξιμο των οδών της απόφραξης, καθιστώντας αδύνατη την προσπέλαση των νερών απο τα σιφόνια του σπιτιού μας στο βόθρο.
Η μεγάλη περίοδος στασιμότητας του νερού προκαλεί τη δημιουργία βρωμιάς, άρα λοιπών ασθενειών και μικροβίων. Το πρώτο στάδιο είναι η αφόρητη μυρωδιά απο τα σιφώνια και εν συνεχεία η δημιουργία ζωυφίων με τελικό στάδιο ακόμη μεγαλύτερα ζωύφια. Στο πρώτο στάδιο δημιουργίας ζωυφίων συμπεριλαμβάνονται και τα κουνούπια. Τα κουνούπια εκτός απο την ενοχλητική τους δραστηριότητα ως γνωστόν, μπορεί να φέρουν και επικύνδηνες ασθένειες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο.
Άλλα ζωύφια που μπορούν να βρούν γόνιμο έδαφος στη βρώμικη αποχέτευσή σας είναι και οι κατσαρίδες. Η δημιουργία αποικιών κατσαρίδων είναι εύκολο να δημιουργηθεί έτσι κι αλλιώς σε διάφορα σπίτια, πόσο μάλλον στη περίπτωση που έχετε μολυσμένες ππεριοχές, όπως οι αποχετεύσεις σας. Μετά τη δημιουργία αποκιών κατσαρίδων η καταπολέμησή τους είναι ακόμη πιο δύσκολη. Μπορέι να χρειαστείτε πολλή μαγαλύτερη επιμονή και έρευνα ώστε να ξετρυπώσετε τις αποικίες τους και περισσότερα χρήματα για να είστε βέβαιοι και αποτελεσματικοί.
Για την αποφυγή λοιπόν και την έγκαιρη καταπολέμηση των φραγμένων αγωγών σας υπάρχουν εμπειροι επαγγελματίες που με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος και τη λύση τους. Το σκάψιμο και η δημιουργία διαφόρων μερεμετιών είναι η έσχατη λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα. Ξεχάστε τους παραδοσιακούς τρόπους απόφραξης με πολυμελή συνεργεία, μεγάλα μερεμέτια, πολλές ώρες εργασίας και εν τέλη αφόρητα έξοδα.
Η νέα λύση στις αποφράξεις είναι η χρήση ειδικού καλωδίου με κάμερα που ακολουθώντας την οδό του αποχετευτικού σας συστήματος να εντοπίσει ακριβώς το πρόβλημα. Η κάμερα μπορεί να σας δείξει το ακριβές σημείο της βλάβης, πιθανές οξειδώσεις, σπασίματα και ραγίσματα αγωγών και παράνομες, κρυφές ή λάθος συνδέσεις τρίτων στο δικό σας αγωγό. Στη συνέχεια τα αποτελέσματα αξιολογούνται απο ειδικούς εμπειρογνώμονες που καταδεικύουν τη καλύτερη λύση στο πρόβλημά του δικτύου σας.
Στη περίπτωση απλής φράξης του αποχετευτικού σας συστήματος εφαρμόζεται μέσω ειδικού σπιράλ κεφαλή που διεισδύει στις σωληνώσεις σας και στέλνει μεγάλης πίεσης νερό που μπορεί να διαλύσει τα λίματα που βρίσκονται φρακαρισμένα στο σωλήνα αποχέτευσης. Ο τρόπος αυτός μπορεί επίσης να καθαρίσει τις σωληνώσεις σας και να προτρέψει οποιοδήποτε φράξιμο σε όλο το φάσμα του δικτύου της αποχέτευσής σας. Καλό θα ήταν λοιπόν ακόμη για λόγους πρόληψης και καθαριότητας αυτή η διαδικασία να γίνεται ανά κάποια φυσιολογική περίοδο.
Η τεχνολογία μπορεί να δώσει έυκολες λύσεις και σε βλάβες απο σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες. Μετά το καθαρισμό των σωληνώσεων, ειδικό ρομπότ μπορεί να εισχωρήσει εντός του αποχετευτικού σας συστήματος και ακλουθώντας τη πορεία των σωληνώσεων να εντοπίσει μέσω κάμερας το σημείο της βλάβης και εν συνεχεία να το επιδιορθώσει. Η επιδιόρθωση του σπασμένου ή ραγισμένου σωλήνα πραγματοποιείται απο το ίδιο ρομπότ με την έγχυση ειδικής ρυτίνης που φράζει το σωλήνα σας, χωρίς οποιαδήποτε μετέπειτα διαρροή ή άλλα προβλήματα.
Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι πλέον γεγονός. Η ευκολία και η ταχύτητα που αντιμετωπίζονται πλέον τέτοιου είδους προβλήματα είναι αλήθεια. Η ευκολία στο τρόπο διαχείρησης μιας τέτοιας βλάβης είναι τόσο εύκολη και γρήγορη για το συνεργείο όσο και για τον πελάτη. Οι περιττές διαδικασίες και οι ενοχλητικές διαδικασίες μπορούν πλέον να εξαληφθούν και να μας γλιτώσουν απο αρκετές φασαρίες αλλά και το πελάτη απο ακριβές λύσεις.